Zambezi Queen

Zambezi Queen

Een unieke cruisebelevenis op de Chobe River. Het 42 meter lang varend boetiekhotel brengt u langs de groene en vruchtbare oevers van de Chobe River, aan de ene kant ligt Botswana en aan de overkant Namibië. Geniet van de prachtige natuur en het wild langs de rand van het water.

Het vertrekpunt van deze cruise bevindt zich nabij een uniek kruispunt van 5 rivieren en 4 landen: Zambia, Botswana, Zimbabwe en Namibië.

De halve dag excursies brengen u naar het Chobe National Park, waar ontelbare olifanten, buffels en antilopen uw pad kruisen. U maakt hier safari’s met kleine rivierbootjes of per open 4x4. Er is tevens ook mogelijkheid om te vissen op Tiger fish.

Het schip is ultra modern en met alle comfort ingericht, met 10 suites en 4 mastersuites. Elke ruimte werd gecreëerd met de Afrikaanse zomer in gedachte en is voorzien van ventilators, luiken en grote ramen om maximale ventilatie te garanderen.

Geniet in de lounge, de bars en aan het zwembad op het bovendek van de frisse bries en de prachtige Afrikaanse ondergaande zon. De gastronomie aan boord is uitmuntend: van het lunchbuffet tot het diner aan tafel worden de internationale gerechten gecombineerd met lokale kruiden en smaken. De flesjes water, softdrinks, Zuid-Afrikaanse wijnen en lokale bieren zijn bij de maaltijden inbegrepen.

Leuke details:

  • 3- en 4-daagse cruiseprogramma’s. Combineer deze cruise met ons uitgebreid programma op Afrika.
  • Geniet van de dierenwereld vanop uw privé tenderboot (maximaal 16 personen per boot, met eigen privé gids).
  • De Victoria Falls liggen op minder dan een half uur rijden.
  • Diverse maatregelen werden genomen om het schip zo “ecologisch” mogelijk te laten varen, zoals een water jet propulsion system, dat geen schade toebrengt aan de rivierbedding en het water verwarmt met een solar systeem.