Windstar Cruises

Windstar Cruises

Zeilen met Windstar Cruises is een ervaring apart. De 3 schepen hebben de uitstraling van een klassiek zeilschip, maar dankzij de nieuwste technieken zijn ze zeer stabiel en bieden ze de sfeer van een klein boetiekschip.

Er waait een nieuwe frisse en krachtige wind door deze rederij en dat resulteerde in de totale renovatie van de 3 zeilschepen. Een fris en luxueus imago is het resultaat en alle schepen voldoen terug aan de verwachtingen van de meest veeleisende cruiseklant. Toch is de sfeer aan boord informeel en gezellig gebleven.

Gezien hun wendbaarheid kunnen ze ook kleinere en pittoreske havens zonder problemen aandoen, wat aantrekkelijke vaarschema’s oplevert. Niet voor niets hebben deze schepen veel bekijks op hun aanlegplaatsen.

Alle hutten werden voorzien van nieuwe bedden, bedlinnen uit exclusief Egyptisch katoen, flatscreen-TV en IPod Nano met docking station. De vernieuwde badkamers met douche (en bubbelbad in de suites) en wc, exclusieve bad- en verzorgingsartikelen van het Zuid-Franse merk L’Occitane voldoen nu weer aan de nieuwste normen.

Ondertussen heeft de rederijen de 3 kleinere schepen van Seabourn overgenomen. De Star Pride, Star Breeze en Star Legend werden totaal gerenoveerd en bieden terug het allerhoogste comfort.

De gastronomie aan boord van alle schepen is fantastisch en na een heerlijk diner kunt u in één van de bars of op het dek van de avondzon genieten. De uitstekende service van de vriendelijke bemanning maken het plaatje van een topcruise compleet.

Leuke details:

  • De zeilen gaan met een druk op de knop naar boven, dus volledig automatisch. De windkracht en –richting wordt door een computer gecontroleerd, zodat het schip nooit meer dan 6 graden overhelt. Verder heeft het schip ook krachtige motoren en is het niet afhankelijk van de zeilen om de bestemmingen te bereiken.
  • De schepen hebben ruime zonnedekken met zwembad – de Wind Surf heeft er zelfs 2.
  • Er is een watersportplatform zodat u ook kan kajakken, snorkelen of in volle zee zwemmen.