Silversea

Silversea

De wereld van Silversea: een uitnodiging voor een uitzonderlijke ervaring! Het is een wereld van Europese elegantie, gepersonaliseerde service en tijdloze glamour. Aan boord van de schepen ontdekt u een passie voor perfectie, onberispelijke service, verfijnde gastronomie. Dit alles omgeven met Italiaanse flair.

De rederij heeft 8 schepen. Met een minimum van 100 gasten aan boord tot maximaal 540 gasten zijn het eigenlijk boetiekhotels op water. Door hun kleinschaligheid kunnen ze aanleggen in het hartje van de stad, zodat u meer tijd hebt om te ontdekken en te genieten.

De suites zijn ingericht met warme en sfeervolle houttinten en alle luxe en comfort zijn aanwezig. Zo hebt u de keuze tussen meerdere kussensoorten en harde of zachte matrassen. Uw persoonlijke butler zorgt ervoor dat al uw wensen worden vervuld. Zo vult hij dagelijks de minibar met uw favoriete dranken onbeperkt aan en worden uw schoenen voor de formele avonden gratis gepoetst.

Een geraffineerde keuken zorgt ervoor dat de liefhebbers van gastronomie hier volledig aan hun trekken komen. Men heeft de keuze tussen minstens 4 restaurants. De sommelier zorgt ervoor dat u bij de verfijnde maaltijden de juiste wijnen krijgt.

Stap in een wereld van sereniteit in “The Spa at Silversea”, waar professionele therapeuten u de beste behandelingen op maat geven vanuit een holistische aanpak. U kan oa kiezen uit volgende wellness ceremonies: aromatherapie, reflexology, ...

Leuke details:

  • Op de schepen van Silversea bevinden zich de restaurants die bij “Relais & Châteaux” zijn aangesloten.
  • All inclusive formule met champagne (geen champagne op Silver Galapagos), geselecteerde wijnen, fooien en voor iedere suite een goed opgeleide butler.
  • Diverse themacruises in het teken van gastronomie en wijn.
  • Exclusieve privileges en interessante voorwaarden voor leden van “The Venetian Society” club.
  • In de meeste havens is er een shuttle service die u naar het centrum van de stad brengt.
  • Silversea stuurt zijn reisdocumenten nog op in een mooi, stijlvol zwart etui, met nog extra cruise-informatie, lederen labels voor de bagage en stickers met uw naam en suitenummer erop.
  • Silversea kunnen we zeker aanbevelen voor zijn expeditiecruises. De Silver Explorer, Silver Galapagos en de Silver Discoverer brengen u naar de mooiste, nog niet ontdekte plekjes ter wereld.