Seabourn

Seabourn

Cruisen op één van de schepen van Seabourn is een unieke belevenis. Het is alsof u logeert in een boetiekhotel met een intieme sfeer, waar het personeel u direct kent en snel inspeelt op uw wensen. Het enige verschil is, dat u nu op een schip bent, dat van de ene bestemming naar de andere vaart, terwijl u dineert, danst en droomt over welke ontdekkingen u de volgende dagen te wachten staan.

De reacties van de Seabourn gasten zijn unaniem: het komt maar zelden voor dat alle beloftes uit de brochure niet worden waargemaakt. De intieme schepen zijn luxueus, de service is onberispelijk, originele routes, topgastronomie … zijn slechts enkele redenen waarom cruiseklanten kiezen voor Seabourn.

De luxueuze suites zijn met veel stijl ingericht, beschikken over een aparte zithoek en een minibar die volgens uw wensen kan worden gevuld. In de badkamer met bad/douche liggen geurige zeepjes van Hermes of L’Occitane, zachte handdoeken en badjassen voor u klaar. Op het ruime terras is het heerlijk toeven. Een aanrader is om zeker eens te dineren en/of te genieten van het overheerlijke ontbijt in de intieme sfeer van uw suite.

De maaltijden aan boord zijn gastronomisch en worden met de beste wijnen geserveerd. Tijdens een aantal avonden wordt het restaurant sfeervol met kaarsen verlicht en kunt u eventueel in een smoking of galajurk aan tafel verschijnen, alhoewel smart casual de regel is. Verveling is er niet dankzij de sfeervolle bars en lounges, een bibliotheek, spa en een volledig uitgerust watersportplatform.

Seabourn brengt u naar het hart van de mooiste steden ter wereld, maar ook naar kleine, idyllische onontdekte plekken waar de grote schepen niet naartoe kunnen. Het goed opgeleide personeel omringt u met een glimlach en de nodige attente zorgen. Kortom, alles is voorhanden voor een onvergetelijke cruisevakantie!

Leuke details:

  • All inclusive formule, ook fooien zijn inbegrepen.
  • Suites zijn ruim en heel comfortabel ingericht.
  • Intieme en exclusieve atmosfeer aan boord
  • Seabourn is lid van de “Chaîne des Rôtisseurs”, één van ’s werelds gastronomische clubs, gewijd aan de kunst van de haute cuisine.
  • Penthouse Spa suites op de Seabourn Quest: voor cruisefans die houden van wellness faciliteiten gedurende de gehele cruise.
  • Fare Well Pride, Spirit en Legend – de laatste kans om dit jaar met de kleinste telgen van Seabourn op ontdekking te gaan (tot april 2015).