Sea Dream Yacht Club

Sea Dream Yacht Club

De 2 jachten, Sea Dream I en II, staan garant voor een unieke en sfeervolle jachtcruisevakantie met een heel persoonlijke service.

U voelt zich eerder in een “varende villa” met maximaal 56 buitenkajuiten aan boord. Gasten die voor de eerste keer meevaren, stellen zich achteraf de vraag waarom ze dit niet eerder gedaan hebben. Deze rederij heeft dan ook heel veel repeaters. Klanten appreciëren de perfecte prijs/kwaliteitverhouding.

Alle kajuiten en suites zijn met veel smaak ingericht en bieden het maximale comfort. De sfeer aan boord is ongedwongen, informeel, u hebt direct contact met de andere gasten. Er zijn geen formele avonden, overdag is de sfeer sportief en ’s avonds smart casual.

De koks zorgen voor een exquise gastronomie, zelfs ’s avonds kan u op het dek dineren!

Door hun kleinschaligheid kunnen beide schepen ook aanleggen in de kleinste havens. Hierdoor komt het ‘yacht’ gevoel en de ongedwongen vakantiesfeer helemaal tot zijn recht.

Leuke details:

  • ’s Nachts kan u eventueel slapen op het bovenste dek en genieten van de sterrenhemel op een Balinees bed.
  • All inclusive formule met open bar, fooien, watersporten zoals jetski’s, gebruik van mountainbikes.
  • Op een golfsimulator kan u virtueel oefenen op 30 golfterreinen. In 2015 worden 13 golfcruises aangeboden. Neem contact op met uw reisagent voor meer details en vraag zeker naar onze golfbrochure, die te verkrijgen is vanaf februari 2015.
  • U kan ontbijten, lunchen en dineren op het dek.
  • Uitklapbaar Marina platform, achteraan de schepen, voor zowel gemotoriseerde als niet- gemotoriseerde watersporten, inbegrepen in de prijs.
  • Voor het huren van een jetski betaalt u al snel 40 Euro maar bij Sea Dream Yacht Club is dit in de prijs inbegrepen. U kunt er ook gebruik van maken wanneer de jachten in kleine, pittoreske havens voor anker liggen.