Sea Cloud Cruises

Sea Cloud Cruises

Het was door het verlangen naar verre bestemmingen en naar het grote onbekende, dat mensen begonnen schepen te bouwen en de wereld te ontdekken. Het was de wind in de zeilen die hen overal bracht. De 2 windjammers Sea Cloud en Sea Cloud II geven dezelfde nostalgische atmosfeer weer.

De sfeer aan boord van beide zeiljachten is elegant, luxueus maar toch ook informeel en sportief. Met maximum 94 gasten aan boord is de sfeer op beide jachten erg relaxed. De gasten komen van over de hele wereld, door de kleinschaligheid heeft men direct fijne, internationale contacten. Heel belangrijk: geen dresscode.

Alle buitenkajuiten zijn klassiek maar uiterst comfortabel ingericht, enkel de beste materialen werden gebruikt. Het fruitmandje wordt dagelijks aangevuld. 2x per dag komt men checken of alles in orde is.

De zeer originele routes, een uitgelezen keuken en de topservice zorgen ervoor dat u op een Sea Cloud cruise koninklijk wordt verwend.

Tijdens uw cruise op de Sea Cloud wordt er een cocktail georganiseerd in de authentieke kajuiten. Ondertussen vertelt men het levensverhaal van Marjorie Post, de 1ste eigenares van het schip, een heel aparte ervaring.

Leuke details:

  • De bemanning is gepassioneerd met zijn vak bezig, hierdoor hebben de gasten een écht VIP gevoel.
  • Zeer aparte, originele routes. Door hun kleinschaligheid kunnen de zeiljachten in kleine, pittoreske havens aanleggen.
  • De excursies worden volledig à la carte georganiseerd, rekening houdend met al uw wensen
  • Heel fijn internationaal publiek, men heeft heel snel contact met de andere gasten.
  • Wijnen en bier bij de maaltijden inbegrepen (ter waarde van 300 Euro per persoon).
  • Interessante themacruises: gastronomie, tuinen, …
  • Nieuw “loyalty bonus”: indien u reeds 2x een cruisevakantie hebt geboekt, krijgt u op de volgende cruises korting, dit kan variëren van 3 tot 5%, combineerbaar met andere kortingen.
  • Nieuw: trouwen aan boord, inclusief een officiële huwelijksceremonie door de kapitein.