Scenic Luxury Cruises

Scenic Luxury Cruises

The difference is Scenic°

Al meer dan 30 jaar organiseert de Australische rederij Scenic Luxury Cruises unieke cruises naar boeiende bestemmingen in alle delen van de wereld.

De blijvende vernieuwing heeft geholpen om het comfort van de gasten te optimaliseren op alle Scenic Space-Ships. Zo hebben de schepen op de Rijn, Main en Donau, de Scenic Diamond en Scenic Sapphire in Frankrijk, een exclusieve zouttherapie lounge, om voor de gasten een holistische helende atmosfeer te creëren.

Alle schepen werden ontworpen om luxe cruises op wereldniveau aan te bieden. De innovatieve Scenic Space-Ships brengen luxe naar een hoger niveau: ruime keuze aan restaurants, comfortabele suites met het Scenic Slumber Bed, gratis Wi-Fi, wellness center, …

Goed opgeleide butlers zorgen voor alle details om uw cruisevakantie nog mooier te maken.

Scenic biedt op elke bestemming een groot aantal landprogramma’s aan waarbij u de mogelijkheid krijgt om een kijk achter de schermen te nemen. Geniet van een bezoek aan de Koninklijke Andalusische school voor ruitersport in Jerez of een privé-optreden in de elegante Salle Garnier in de Opéra van Monte Carlo. Ontdek de schatten in het Peterhof Paleis in Sint-Petersburg of relax in de Blue Lagoon in IJsland.