Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

Welkom in Polynesië, één van de laatste natuurparels van deze aarde! Hier verbleef de legendarische Franse schilder, Paul Gauguin, de laatste jaren van zijn leven.

Het schip, de Paul Gauguin, werd naar hem vernoemd. Dit kleine, intieme schip heeft de mogelijkheid om in de kleinste baaien van de eilanden in Polynesië aan te leggen. De “Gauguines”, de hostessen uit Polynesië, zorgen met hun glimlach, kleurrijke kledij en bloemen in het haar, voor een onberispelijke service.

Overal op het schip heeft men een gevoel van licht en ruimte met behoud van intimiteit en harmonie. Alle kajuiten en suites zijn heel comfortabel ingericht, de keuken aan boord is geraffineerd. Kortom, alles is voorhanden voor een onvergetelijke cruisevakantie.

Paul Gauguin Cruises heeft nu geprobeerd om dezelfde sfeer te creëren op hun nieuwste schip, de Tere Moana. Dit jacht, voor 90 passagiers, beantwoordt na een grootse renovatie, terug aan de eisen van de meest veeleisende cruisegast. Net zoals op de Paul Gauguin is er een all inclusive formule.
Nieuw: de Tere Moana zal deze zomer varen in de Middellandse Zee. Verder staan ook volgende bestemmingen op het programma: Caraïben, Costa Rica en Panama.

Geniet van de exclusieve vaarroutes, luxueuze faciliteiten en uitmuntende service.

Leuke details:

  • Informele maar toch stijlvolle sfeer aan boord.
  • Tijdens elke cruise geven gastsprekers interessante lezingen over de diverse aspecten van het leven op de eilanden in de South Pacific, oa door Jean-Michel Cousteau.
  • Watersporten mogelijk & er is een marina aan boord.
  • Ga op Bora Bora snorkelen en nagenieten met een heerlijke cocktail op het privéstrand waar de Paul Gauguin aanlegt.
  • Op Taha’a wordt een Polynesische dag georganiseerd op een “Motu” (klein eiland), met barbecue en hebt u de kans om te snorkelen en diverse watersporten te ontdekken.
  • Verleng uw cruise in Polynesië met een heerlijke hotelvakantie. Wij werken graag een programma voor u uit.
  • De Tere Moana werd volledig ingericht met nieuwe designmeubelen.
  • All inclusive formule op beide schepen, ook de fooien zijn inbegrepen.