Oceania Cruises

Oceania Cruises

Cruisen met Oceania Cruises is een wereld apart! Vanaf het moment dat u aan boord stapt op één van de 5 midsize schepen, hartelijk begroet door het personeel, voelt u het verschil. Ondertussen is deze rederij, in de categorie middelgrote schepen, niet meer weg te denken in de wereld van de verfijnde cruises.

Oceania Cruises is verder ook gekend voor zijn uitmuntende gastronomie en ongedwongen atmosfeer. U kan dit het beste vergelijken met de sfeer in een country club. Warme kleuren, veel hout, dikke tapijten gecombineerd met een stijlvolle inrichting creëren een tijdloze elegantie.

Elke dag worden voor de gasten de meest overheerlijke gerechten klaargemaakt: dit begint ’s morgens met een eindeloos variërend ontbijtbuffet tot ’s avond laat een diner met de fijnste internationale gerechten … overal wordt dezelfde zorg aan de maaltijden besteed. Geniet voor u aan tafel gaat van een aperitief in één van de gezellige bars aan boord van het schip.

Hetzelfde exclusieve gevoel krijgt u ook in de comfortabel ingerichte hutten en suites. Een belangrijke investering was het voorzien van de beste bedden (tranquility beds), opgedekt met linnen van Egyptisch katoen. 94% van de hutten en suites hebben een teakhouten balkon om volop te kunnen genieten van de zeelucht.

Kortom bij Oceania Cruises krijgt u een perfecte/prijs kwaliteitsverhouding!

Leuke details:

  • Mooie routes gecombineerd met een gastronomie van het hoogste niveau
  • Veel rust aan boord, bijna geen omroepen.
  • Kleinere havens worden aangedaan met op diverse plaatsen overnights, zodat u ook ’s avonds kan genieten van de bestemming.
  • Diverse specialiteitenrestaurants zonder toeslag.
  • Bon Appétit Culinary Center voor kooklessen, uniek op zee!
  • Een gezellig plekje om te aperitieven op alle schepen is de Martinis: je kan er genieten van een hapje en een drankje bij rustige pianoklanken
  • Geen formele avonden (geen smoking, geen avondjurk, noch das gevraagd)
  • Zeker uitproberen: de Canyon Ranch Spa Club, met zijn uitgebreid wellness programma