Holland America Airline

Holland America Airline

Deze Amerikaanse rederij van Nederlandse oorsprong beschikt over een vloot van 15 schepen van verschillende grootte, van 835 tot maximaal 2.106 gasten.

Alle schepen zijn stijlvol ingericht. In de algemene ruimtes creëren het glanzend hout, de verse bloemen en de comfortabele inrichting een gezellige ambiance. De middelgrote schepen zijn doelbewust ontworpen voor een kleiner aantal gasten, zodat er meer ruimte per gast is dan bij welke andere premium cruisemaatschappij ook.

De speciaal opgeleide en professionele bemanning stelt alles in het werk om uw cruise zo ontspannen en onvergetelijk mogelijk te maken. Een hoffelijke, snelle bediening is de regel. Wenst u graag 2 suikerklontjes in uw thee en wilt u om 17u ijs in uw hut bezorgd krijgen? Het maakt niet uit: deze rederij houdt graag rekening met al uw wensen.

De keuken aan boord is heel gevarieerd en afwisselend. Enkele van de meest geroemde chef-koks ter wereld zijn lid van de Culinary Council en hielpen bij de keuze van de menu’s. In de verfijnde specialiteitenrestaurants worden gerechten geserveerd, die geïnspireerd zijn door de wereldwijde reizen. Mag het iets stijlvoller zijn? Geniet dan van een heerlijk diner in de Pinaccle Grill. Goed opgeleide sommeliers zijn aanwezig om bij elk gerecht de juiste wijn te kiezen.

Leuke details:

  • Uitgebreid aanbod met vertrek en aankomst in Rotterdam of Amsterdam.
  • Hun grootste troef: gevarieerd Alaska programma met diverse uitgebreide landtours
  • Gezien de vele faciliteiten en interessante prijzen voor kinderen is deze rederij een aanrader voor families.
  • Er wordt ook Nederlands gesproken aan boord. Dagprogramma’s en menukaarten zijn eveneens beschikbaar in het Nederlands.
  • Nieuw activiteitenprogramma: “On Location”. Het vaargebied vormt daarbij de leidraad voor een reeks culturele en verrijkende activiteiten. Elke regio zorgt voor eigen specialisten en belevenissen, gaande van steel drumlessen in de Caraïben tot het aanleren van de tango door een professional uit Argentinië, enz.
  • Naast lokale activiteiten staat ook gastronomie hoog in het vaandel bij Holland America Line. Elke dag creëren de chefs van de Holland America Line lokale gerechten met regionale ingrediënten. Zo kunt u genieten van een schaal vers gestoomde mosselen na een koele herfstdag in Canada of avontuurlijk genieten van Haggis uit Schotland. Daarnaast kunnen gasten ook zelf aan de slag in de keuken. Chef-koks uit de regio geven kookdemonstraties en lessen. Gasten leren hoe een perfecte zalm te bereiden in Alaska, op de juiste manier sushi te maken in Azië of eigen gerechten te verbeteren met kruiden uit het Caraïbisch gebied.