Holland America Airline

Holland America Airline

Savor the Journey

Deze Amerikaanse rederij van Nederlandse oorsprong beschikt over een vloot van 14 schepen van verschillende grootte, van 835 tot maximaal 2605 gasten. Alle schepen zijn stijlvol ingericht. In de algemene ruimtes creëren het glanzend hout, de verse bloemen en de comfortabele inrichting een gezellige ambiance. De middelgrote schepen zijn doelbewust ontworpen voor een kleiner aantal gasten, zodat er meer ruimte per gast is dan bij welke andere premium cruisemaatschappij ook.

Het paradepaardje van de rederij is de collectie van de nieuwste schepen, de Koningsdam, de Nieuw Statendam en de nieuwe Ryndam: deze schepen bieden nieuwe faciliteiten, zoals de music walk, Blend (waar u uw eigen wijn kunt creëren), een Nederlands Grand Café, een visspecialiteitenrestaurant, buitenhutten voor alleenreizigers en familie staterooms met 2 badkamers waar in totaal 5 personen kunnen verblijven.

Er wordt ook Nederlands gesproken aan boord. Dagprogramma’s en menukaarten zijn eveneens beschikbaar in het Nederlands.

Naast lokale activiteiten staat ook gastronomie hoog in het vaandel bij Holland America Line. Elke dag creëren de chefs van Holland America Line lokale gerechten met regionale ingrediënten. Daarnaast kunnen gasten ook zelf aan de slag in de keuken. Chef-koks uit de regio geven kookdemonstraties en lessen.