Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-LLoyd cruises heeft 4 schepen, elk met hun eigen karakter, die naar de meest exclusieve bestemmingen rondom de wereld varen. De rederij is gekend voor zijn originele excursieprogramma’s, aantrekkelijke cruisecombinaties, flexibiliteit en een enorme keuze aan routes.

De service aan boord is gewoon uniek, het Europese personeel zorgt ervoor dat u de dagdagelijkse zorgen vergeet. Footprints "In Blue Waters" zet vooral 2 schepen in de kijker: de MS HANSEATIC en de MS EUROPA 2, omdat op beide schepen voor alle afreizen aan boord gegarandeerd ook Engels gesproken wordt.

Wie droomt er niet van te kunnen reizen door natuurlijke en aparte regio’s? Indien dit op uw verlanglijstje staat, dan moet u zeker kiezen voor kleine expeditieschepen zoals de MS HANSEATIC. Geniet van de uitzonderlijke en unieke routes naar de Arctic, Antarctica, de Amazone en de legendarische Noordwestpassage. Een uitmuntende, zeer gepersonaliseerde service, een exquise gastronomie, comfortabele hutten, .. alles is aan boord voorhanden voor een onvergetelijke belevenis. Extra troef: afhankelijk van de bestemming gaat er een geoloog, bioloog, archeoloog, glacioloog .. mee.

Het nieuwste schip van deze rederij, de MS EUROPA 2, tekent nieuwe maatstaven in de luxe cruise-industrie uit! Geniet volop van een internationale ambiance. Aan boord volgt het design concept de laatste trends: een smart, casual lifestyle, een relaxte atmosfeer, trendy ingerichte suites met 28 tot 99 m² ruimte. Enkel de beste materialen werden overal gebruikt. In de 8 restaurants wordt uitsluitend haute cuisine geserveerd. “Guests on board the Europa 2 will experience a new type of cruise” – volgens Douglas Ward, auteur van de Berlitz Cruise guides. Dit schip is een aanbeveling voor de actieve 40-plussers, die houden van een moderne lifestyle, een losse sfeer en die zoeken naar flexibiliteit, individualiteit en ontspanning. Ook families voelen zich hier perfect thuis door de aangepaste programma's, kinderclubs, animatie en menu's.

Leuke details:

  • Aan boord van alle schepen is het publiek vooral Europees
  • MS EUROPA 2: cruises van 1 week, die allemaal combineerbaar zijn + verschillende afreisdata per route.
  • MS EUROPA 2: kinderen jonger dan 12 jaar, die samen bij de ouders in de suite logeren, reizen gratis. Kinderen tussen 12 - 15 jaar betalen slechts 50 Euro per persoon/nacht.
  • MS EUROPA 2: op het schip bevindt zich een ultra modern fitnesscenter van meer dan 210m2. Nadien kunt u zich heerlijk laten verwennen in de Ocean Spa (600 m2)
  • MS EUROPA 2: geniet van de prachtige shows, die speciaal voor dit schip werden samengesteld.
  • Voor de golfers: deze rederij organiseert ook golfcruises. Op de EUROPA 2 is trouwens een golfpro en een golfsimulator aan boord, zodat u altijd uw perfecte swing kan blijven oefenen. Vraag ook naar onze golfbrochure, die vanaf februari 2015 bij uw reisagent te verkrijgen is.
  • De MS HANSEATIC heeft de hoogste ijsklasse: E4. Regio's die onbereikbaar zijn voor andere schepen zijn geen probleem voor de MS HANSEATIC. Reeds meer dan 20 jaar vaart dit schip door het ijs zonder problemen dank zij de professionele bemanning.