Crystal Cruises

Crystal Cruises

Stijlvolle nieuwe vloerbedekking, sofa’s, gordijnen, bedlakens, tafellinnen … dit alles in prachtige materialen, zoals zijde, linnen en leder geven het hoogste comfort gevoel. Een nieuw concept van verlichting en moderne communicatiesystemen maken het plaatje compleet.

“Onze gasten kunnen nu volop genieten van de nieuwe ruimtes, die een adembenemend schouwspel bieden voor een droomcruisevakantie” beschrijft Philip Ordever, Vice President van Crystal Cruises, de vernieuwingen aan boord. Na alle renovaties wordt tegemoet gekomen aan alle wensen van de meest veeleisende en ervaren cruiseklant. Wat verder erg opvalt is de zeer persoonlijke service en de aandacht voor de kleinste details. Het personeel is altijd discreet aanwezig.

De staterooms en suites zijn zeer mooi, comfortabel en met veel stijl ingericht. Enkel de beste materialen, zoals lederen zetels in het salon, werden gebruikt.

Ook op culinair vlak is het één groot feest, met oa een ruime keuze aan specialiteitenrestaurants, zoals de “Prego”, “Silk Road” en de “Sushi Bar”. Gezien het succes van deze restaurants, is het wel aanbevolen om uw tafeltje op voorhand te reserveren.

De routes worden met veel zorg uitgekozen en in vele havens blijven de schepen 1 of 2 nachten ter plaatse zodat de gasten alle tijd hebben om de bestemming rustig te ontdekken.

Leuke details:

  • In 2015 viert Crystal Cruises zijn 25ste verjaardag.
  • Crystal Cruises investeerde meer dan 100 miljoen USD in de renovatie van de schepen: beide schepen voldoen terug aan het hoogste comfort.
  • Tijdens de cruise kan u deelnemen aan diverse cursussen, zoals pianolessen, Walk on Water: WOW fitness programma en joggen kan u perfect op het promenadedeck.
  • Diner: 2 vaste seatings met mogelijkheid tot open dining (dineren wanneer u wenst)
  • Uitgebreide Crystal Spa met een ruim aanbod aan behandelingen.
  • Deze rederij heeft het ISO 14001 certificaat: zij gaan voor groene energie.
  • Vroeg inschepen met een champagne lunch is mogelijk zonder extra kosten.
  • Op beide schepen zijn alle faciliteiten van een groot schip aanwezig, zoals theater, cinema, casino .. ideaal dus voor gasten die gewoon zijn op een heel groot schip te cruisen en nu eens een kleinere rederij willen uitproberen.
  • Crystal Society Members die nieuwe gasten aanbrengen krijgen 200 USD onboard credit.