Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Accenten zoals een dek uit natuurlijk gras om op te ontspannen – of restaurants waarbij het design overeenkomt met de uitzonderlijke keuken. Een intuïtieve en persoonlijke, maar discrete service. De luchtige en hedendaagse sfeer van een vooraanstaand kuuroord, maar met zoveel meer keuze. Celebrity Cruises vindt dat elk moment van uw cruisevakantie absoluut buitengewoon moet zijn. Daarom hun slogan Modern Luxury!

Celebrity Cruises heeft één van de jongste, meest innovatieve vloten op zee. Ontdek de Celebrity Reflexion, het nieuwste meesterwerk van de Solstice Class, met tal van spannende nieuwigheden, zoals 3 nieuwe categorieën luxesuites, 2 extra eetgelegenheden bij de Lawn Club en een Art Studio.

Ook op culinair vlak wordt u verwend. Speciale en inspirerende locaties als Blu, Murano, Tuscan Grille, Qsine en Silk Harvest concurreren met de beste restaurants aan land. Geniet van het ontbijt, lunch en diner tot in de late uurtjes, het Oceanview café biedt een breed aanbod aan internationaal geïnspireerde gerechten. Sommigen worden zelfs voor uw ogen klaargemaakt. Celebrity Select Dining: dineer wanneer u wilt in het hoofdrestaurant en reserveer op voorhand uw tafel. Ook de fooien kunnen op voorhand worden betaald.

Leuke details:

  • Er is een ruime keuze van verfijnde wijnen per glas met het eerste zelfbediening Enomatic Wine System op een cruise. Celebrity Cruises heeft één van de grootste wijncollecties op zee.
  • De exclusieve en hoogst relaxerende Canyon Ranch SpaClub biedt u alle faciliteiten van een kuuroord met wereldklasse, maar dan op zee.
  • Ga op expeditie met de Celebrity Xpedition: dit schip is niet alleen ontworpen om te reizen, maar ook om te verkennen. Celebrity Xpedition biedt het hele jaar door afvaarten naar de Galapagoseilanden. Onze tip: combineer deze cruise met een bezoek aan de wereldberoemde site van Machu Picchu. Wij geven u graag advies.