Aranui

Aranui

Cruisen aan boord van een vrachtschip en zo de pracht van de Markiezen in Frans Polynesië ontdekken is gegarandeerd een heel aparte ervaring. Belangrijk: de aangeboden faciliteiten en sfeer aan boord kunnen zeker niet vergeleken worden met andere cruiseschepen. Gezien het enorme succes van deze cruises, is het wel aangewezen om tijdig te reserveren.

Tijdens de 14-daagse cruise worden 15 havens aangedaan, om cargo in- en uit te laden. Op elke aanlegplaats kan men genieten van een prachtig schouwspel: bij aankomst komt de lokale bevolking naar het schip, om hun voorraden op te halen en af te leveren. De rederij zorgt voor voldoende tijd ter plaatse zodat de gasten de lokale cultuur, fauna en flora kunnen ontdekken. Tijdens de cruise worden er lezingen gegeven over de Polynesische cultuur.

Aranui 3: in totaal kunnen er 200 passagiers mee aan boord. De 63 standaard buitenkajuiten zijn goed ingericht met een badkamer met douche. De 9 deluxe buitenkajuiten zijn ruimer en hebben extra een 2-persoons queensize bed, koelkast en badkamer met bad. Verder zijn er nog 14 suites, waarvan 10 met balkon. Het zwembad is de perfecte plek voor een verfrissende duik in het water. Verder is er nog een goed uitgeruste fitnessruimte, 2 bars, waarvan 1 op het dek, bibliotheek en 2 lounges. In het restaurant serveert men een heerlijke Franse en Polynesische keuken.

In september 2015 wordt dit schip vervangen door de Aranui 5: een modern schip met meer kajuiten met balkon en suites.