AmaWaterways

AmaWaterways

AmaWaterways werd opgericht in 2002 door 3 mensen met heel veel ervaring en liefde voor het vak uit de cruisewereld. Dankzij hun kennis en een familiaal gerichte managementstijl, wisten ze al vrij snel AmaWaterways tot de top van de rivercruisemaatschappijen te brengen.

Met innovatieve schepen zet AmaWaterways jaar voor jaar nieuwe standaarden in de riviercruise-industrie. Alle schepen hebben ruime en comfortabel ingerichte kajuiten, bieden een buitengewone gastronomie en een onberispelijke service.

4 nieuwe schepen vervoegen de Europese vloot - de AmaSonata en AmaReina in 2014, de AmaVista en AmaSerena in 2015. Deze technologisch geavanceerde schepen hebben kajuiten en suites met balkon, een keuze van extra restaurants, een verwarmd zwembad met poolbar en een lift in glas. Alle schepen hebben maximaal 150 gasten aan boord. De voertaal aan boord is Engels.

Vanaf 2014 worden er ook riviercruises in Myanmar aangeboden: ‘Golden Treasures of Myanmar’ (10 nachten) en ‘Hidden Wonders of Myanmar’ (14 nachten). De gasten ontdekken deze fascinerende en exotische cruises aan boord van de AmaPura. Dit schip voor 56 passagiers heeft enkel maar suites aan boord. Voor alle cruises en landarrangementen in Azië verwijzen we graag naar onze brochure Footprints In The Orient - The Asia Collection.

Leuke details

  • De ruime en schitterend ingerichte staterooms hebben ramen tot op de grond en/of ruime balkons.
  • Schuimwijn bij het ontbijt + wijnen, bieren en softdrinks bij de maaltijden zijn inbegrepen.
  • Een groot deel van de excursies is reeds inbegrepen in de prijs. Deze werden met veel vakkennis samengesteld en brengen u naar de mooiste plekjes op de bestemmingen.
  • Aan boord zijn er ook fietsen, die u gratis mag gebruiken.
  • De cruises op de Seine brengen u naar bruisend Parijs, Giverny, de tuinen van Monet, Rouen en de stranden van D-Day.
  • De AmaKaterina brengt u naar de historische steden Moskou, Yaroslavl, St. Petersburg, ...